CDI intro
english version
De Hybride Kunstvorm  Er vormt zich momenteel een internationale beweging die klassieke en nieuwe media integreert en zo een hedendaagse uitdrukkingsvorm cre‘ert die niet benoemd kan worden met de naam van ˇˇn techniek of drager. De nadruk ligt op de creatie en niet zozeer op de middelen waarmee deze tot stand komt (o.a. fotografie, grafiek, schilderkunst, objecten, digitale beeldvorming...). De ongebreidelde mogelijkheden worden onderzocht om tot een nieuwe vorm te komen die uitdrukking kan geven aan een innerlijke visie.  Is het een onbewuste veruiterlijking van datgene wat er sociologisch op wereldschaal aan de gang is met de samensmelting van rassen en culturen? Deze kunstvorm toont alvast aan dat er heel wat positieve resultaten kunnen geboekt worden. In de genetica weet men dit al veel langer met de cross-breeding...
Biografie Ray Laenens
Hybride Kunst van Ray Laenens (Rayel)
hybride kunst: samenstellingen met verschillende media
Contacteer Ray Laenens
Rayel's Blogspot on Art, Images & Design
Epson Stylus Pro 3800 - print permanence rating by the Wilhelm research institute
Prijsvoorbeeld Lijst met glas en passe-partout 50x50cm: 325 euro (geen verzending) Niet ingelijst: 265 euro (verzendingskosten exclusief) Bestelling Stuur een e-mail met uw keuze uit de galerie en u krijgt snel alle gegevens toegezonden.
Schilderkunst, Ceramische Sculpturen, Grafiek, Fotografie, ComputerCreaties, Hybride Kunst
kunst, fotografie, film, illustratie en vormgeving favorieten van ray laenens
Grafisch werk van Ray Laenens Vanaf 1972 freelance designer.   In 1984 start zijn full-service ontwerpbureau ŌCommunication DesignÕ dat met enkele assistenten, eigen fotostudio, repro en zetterij tot CDI uitgroeide..  Was voorzitter van de Beroepsvereniging Grafische Vormgevers.  Bekroningen in wedstrijden en publicaties in boeken en internationale vakbladen.
Grafische vormgeving van Ray Laenens